reklam

25 Eylül 2014 Perşembe

DÜDÜKLÜ TENCEREDE YEMEK PİŞİRME SÜRELERİ

DÜDÜKLÜ TENCEREDE YEMEK PİŞİRME SÜRELERİ Islatılmış kırmızı mercimek 3 Dakika Kabuklu patates 10 Dakika Soyulmuş patates 5 Daki... thumbnail 1 summary
DÜDÜKLÜ TENCEREDE YEMEK PİŞİRME SÜRELERİ

DÜDÜKLÜ TENCEREDE YEMEK PİŞİRME SÜRELERİ


Islatılmış kırmızı mercimek3 Dakika
Kabuklu patates10 Dakika
Soyulmuş patates5 Dakika
Islatılmış kuru fasulye30-45 Dakika
Islatılmış nohut30-45 Dakika
Bütün kereviz10-15 Dakika
Doğranmış kereviz6 Dakika
Islatılmış yeşil mercimek20 Dakika
Enginar8 Dakika
Bezelye5 Dakika
Havuç8-10 Dakika
Pancar10 Dakika
Yaprak Sarması10 Dakika
Salata için buğday10 Dakika
Çorba için buğday20 Dakika
Sebze çorbası8 Dakika
Pirinç6-8 Dakika
Bütün tavuk15 dakika
Parçalanmış tavuk10 Dakika
Parçalanmış hindi30 Dakika
Bütün ana haşlama30 Dakika
Dana biftek10 Dakika
Dana dil45-60 Dakika
Tas kebabı10 Dakika
Beyaz etli balık3 Dakika
Yemek ve moda ailesi adına hazırlanmış olan Düdüklü tencerede yemek pişirme süreleri yazısıdır.


Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Mesajınız bir yönetici tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.