DÜDÜKLÜ TENCEREDE YEMEK PİŞİRME SÜRELERİ
Islatılmış kırmızı mercimek | 3 Dakika |
Kabuklu patates | 10 Dakika |
Soyulmuş patates | 5 Dakika |
Islatılmış kuru fasulye | 30-45 Dakika |
Islatılmış nohut | 30-45 Dakika |
Bütün kereviz | 10-15 Dakika |
Doğranmış kereviz | 6 Dakika |
Islatılmış yeşil mercimek | 20 Dakika |
Enginar | 8 Dakika |
Bezelye | 5 Dakika |
Havuç | 8-10 Dakika |
Pancar | 10 Dakika |
Yaprak Sarması | 10 Dakika |
Salata için buğday | 10 Dakika |
Çorba için buğday | 20 Dakika |
Sebze çorbası | 8 Dakika |
Pirinç | 6-8 Dakika |
Bütün tavuk | 15 dakika |
Parçalanmış tavuk | 10 Dakika |
Parçalanmış hindi | 30 Dakika |
Bütün ana haşlama | 30 Dakika |
Dana biftek | 10 Dakika |
Dana dil | 45-60 Dakika |
Tas kebabı | 10 Dakika |
Beyaz etli balık | 3 Dakika |
Hiç yorum yok
Yorum Gönder
Mesajınız bir yönetici tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.