reklam

11 Nisan 2016 Pazartesi

Müşter Memnuniyeti Odaklı Özel Teka Servis İstanbul

Müşter Memnuniyeti Odaklı Özel Teka Servis İstanbul Firmamızın sizlerin memnuiyetini sağlayabilmek adına meydana getirmiş olduğu pek çok ... thumbnail 1 summary

Müşter Memnuniyeti Odaklı Özel Teka Servis İstanbul


Firmamızın sizlerin memnuiyetini sağlayabilmek adına meydana getirmiş olduğu pek çok hizmetin yanında sizlere en büyük desteği sağlayan Özel Teka Servis İstanbul desteği sizlerin güvenli rahat ve konforlu bir yaşantı süre bilmeniz adına faaliyetlerine devam etmektedir. Teka Servis İstanbul sizlere pek çok avantaj sağlamaktadır.

Örnek vermek gerekir ise Teka Servis İstanbul desteği bünyesinde bulunan bütün çalışan personel alanında uzmanlaşmış yüksek derecede mesleki bilgiye sahip kişilerden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra arızalanan herhangi bir Teka ürününü teknik destek servisimize teslim ettiğinizde servisimiz ürününüzün tamir ve bakımlarını son teknoloji ile donatılmış olan tamir ve bakım atölyelerinde gerçekleştirmektedir.

Bu sebeple sahip olduğunuz Teka ürününün arızası her ne olursa olsun tamirini sizlere garanti etmekteyiz. Pek çok kişi günümüzde teknik servise gönderilen ürün çok uzun süre sonra geri dönüyor diyerek düşündüğü için piyasada bulunan tamircileri tercih etmektedir. Ancak bu durum Teka Servis İstanbul'da rastlanamayan bir durumdur. Bu sebeple satın almış olduğunuz herhangi bir Teka ürününü garanti kapsamı devam etsin veya etmesin teknik servis desteğimize göndermeniz sizin için en avantajlı seçenek olacaktır.

Müşter Memnuniyeti Odaklı Özel Teka Servis İstanbul

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Mesajınız bir yönetici tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.