reklam

23 Haziran 2016 Perşembe

İstanbul'un En Kaliteli İNDESİT Servisi ile Tanıştınız mı ?

İstanbul'un En Kaliteli İNDESİT Servisi ile Tanıştınız mı ? Her evin vazgeçilmezi olan ve arızalandığı takdirde bir hayli endişeye se... thumbnail 1 summary

İstanbul'un En Kaliteli İNDESİT Servisi ile Tanıştınız mı ?


Her evin vazgeçilmezi olan ve arızalandığı takdirde bir hayli endişeye sebep olan beyaz eşyalarınız için artık endişe etmenize gerek yok. Belki de müşteri memnuniyetini ve yüksek hizmet kalitesini ön planda tutan Özel İstanbul İndesit Servis ile tanışma vaktiniz gelmiş olabilir.

Bugüne kadar beyaz eşyalarınızın tamir ve bakımı yüzünden edinmiş olduğunuz bütün olumsuz tecrübelerinizi bir kenara bırakın. Bir kez Özel İstanbul İndesit Servis ’ni tercih ettikten sonra sizler de bizim daimi müşterimiz olacaksınız. Çünkü bizim olduğumuz yerde beyaz eşya ile ilgili endişelere yer yok. Alanında uzman kadrosuyla hizmet veren firmamızın sizlere verdiği 1 yıllık işçilik garantisi işimize ve siz değerli müşterilerimize verdiğimiz önemin ispatıdır. Aynı zamanda beyaz eşyalarınızın tamir ve bakımı için kullandığımız her türlü yedek parçanın da 1 yıllık garantisi bulunmaktadır. Zamanın kıymetini bilen ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız sizlere en kısa süre ve yerinde tamir ve bakım garantisi de veriyor. Yerinde tamir yapılamayacak durumlarda ise kesinlikle sizi mağdur etmeyecek kadar kısa bir süre içinde işlem yapılıp adresinize teslim edilecektir.

Eğer sizler de beyaz eşyalarınızın tamir ve bakımı için yeni bir arayış içindeyseniz artık Özel İstanbul İndesit Servis ile iletişime geçmenin tam vakti. Tam bu noktada akla gelen ilk soru bize nasıl ulaşabileceğiniz olacaktır. Cevap gayet basit. Bize ulaşmak için yapmanız gereken tek şey web sitemizden başvuru formunu doldurup bize göndermeniz olacaktır. Ayrıca web sitemiz üzerinden görüş ve önerilerinizi de bize iletebilirsiniz. Sizin görüş ve önerileriniz bizim daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmemiz için bize bir yön gösterici, ışık olacaktır. Bu sayede kaliteli ve güvenilir hizmet her tüketicinin hakkıdır ilkesi ile yolumuza devam ediyor ve her geçen gün gücümüze güç katarak ilerliyor olacağız. Bizi tercih edeceğiniz için şimdiden teşekkürler.

WEB ADRESİ & ONLİNE SERVİS TALEBİ : indesitservisleri.net


Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Mesajınız bir yönetici tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.